Moet je bij de tandarts in het weekend direct betalen?

Wanneer u in het weekend een bezoek brengt aan de tandarts vanwege een spoedgeval, is dit vaak niet uw reguliere tandarts. Het is dan verstandig om uw zorgverzekeringspas, uw legitimatiebewijs en ook uw pinpas mee te nemen voor een snelle registratie en zodat de tandarts alle juiste gegevens van u kan inzien.

Vraag altijd na uw behandeling naar een gespecificeerde factuur die u mee naar huis kunt nemen, ook voor uw zorgverzekering. Daarnaast is het bij spoedbehandelingen in vele gevallen gebruikelijk om direct te betalen.

Wilt u graag in het weekend naar de tandarts voor een reguliere tandarts controle? Sommige praktijken in Amsterdam, zoals Tandarts Jordaan, hebben ruime openingstijden, waardoor u als reguliere patiënt kunt profiteren van een controle in het weekend. Neemt u bij een controle ook de juiste papieren mee zoals uw zorgverzekeringspas, legitimatiebewijs en betaalpas. Uiteraard kunt u uw controle ook direct bij de tandarts betalen. Betaalt u liever achteraf? Ook dat is vaak geen probleem.


Share this :